Aktiviteter

Oräkneliga sjöar, tjocka och nästintill orörda skogsområden, träsk och oändliga vidder karakteriserar den subarktiska naturen i Lappland. Ett verkligt paradis för naturälskare.

2015-01-15 12.46.13 - Kopie

Den arktiska vintern börjar ofta redan i oktober. Den ”blåa säsongen” varar från december till januari med en helt magisk atmosfär. Polarvintern låter vidderna skina i ett vackert spektrum av färger. Norrsken och iskalla temp-eraturer gör din vistelse till en oförglömlig upplevelse. Mot slutet av mars börjar temperaturen stiga över noll grader under dagtid medan nätterna håller sig under fryspunkten.

ð  Här kan du hitta vårt aktuella vinterprogram >>>

Sommaren i Lappland börjar i slutet av maj och är ett paradis för vandrare, sportiga personer, fiskare och naturälskare. I början av juni kan den fascinerande övergången mellan snöklätt till grönskande landskap beskådas. I skenet från midnattssolen kan ni beundra naturens skönhet både dag och natt i nästan två månader. En helt unik upplevelse.

ð  Här kan du hitta vårt aktuella sommarprogram >>>

Det lyxiga vildmarkslägret Vildmarkslägret erbjuder en unik upplevelse året runt. Med magnifika omgivningar mitt i vildmarken utan vägar eller stigar, mittemellan de orörda Kalix och Kaitum älvarna blir detta ett ställe för oförglömliga minnen för alla som får chansen att uppleva det.
Den autentiska bastun samt de traditionella samiska kåtorna ger en känsla av frid och lugn, långt från stress och dagliga rutiner.

ð  Här kan du hitta mer detaljer om vårt vildmarksläger >>