Konferenserbjudanden

Lappeasuando – mittemellan Gällivare och Kiruna, mitt i naturen och längs Kalixälv – det är er perfekta plats för seminarier, möten, konferenser, workshops och utbildning.

 Det inbjudande, åttkantiga seminarierummet är modernt utrustat med whiteboard, skärm, projektor och blädderblock och erbjuder ett utrymme för upp till 30 personer. Ni kommer bli bortskämda av vår restaurang med dess fantastiska rätter.

För kreativt tänkande, utveckling och komplexa visioner och strategier samt utbildning rekommenderar vi en vistelse i vårt vildmarksläger som ligger cirka 2,5 kilometer från hotellet mellan de fiskerika älvarna Kalix- och Kaitumälv.

Vi erbjuder en stor bredd av möjligheter för erat program: gruppaktiviteter och spel, bastu, fiske och för den kallare säsongen massor av vinteraktiviteter.

All-inclusive-erbjudande

Konferens ½ dag, 385 SEK per person
Inkluderat i priset är kaffe och kaka, hyra för konferensrum för ½ dag inklusive konferensmaterial och lunch.

Konferens 1 dag, 495 SEK per person
Inkluderat i priset är kaffe och kaka (morgon och eftermiddag), hyra för konferensrum för 1 dag inklusive konferensmaterial och lunch.

Konferens med övernattning
För konferenser med övernattning i hotell eller/och vildmarkslägret, kontakta oss för rådgivning. Nå oss via mejl eller ring oss: 0970-501 70.